top of page

PPO subsidie voor interieurprofessionals ook in 2023!

Veel van jullie kennen deze subsidie al maar wij merken dat er ook nog veel interieurprofessionals zijn die de PPO subsidie nog niet kennen! Met deze subsidie kan jij als je werkt in de interieurbranche, zowel in loondienst als zelfstandige, 33% terug krijgen als je een cursus of traject bij De Interieur Club Academie volgt!


Wat is de PPO subsidie?

Met de PPO subsidie van de overheid kan jij je professioneel ontwikkelen. Het is belangrijk dat alle werkenden er goed aan doen om met regelmaat stil te staan bij de vraag of je skills voldoende aansluiting vinden bij de snel veranderende interieurmarkt.


Voor wie is de PPO subsidie?

De PPO subsidie is speciaal voor alle werkenden en werkzoekenden met een relatie tot de culturele en creatieve sectoren, voor werkenden met een arbeidsovereenkomst, zelfstandigen en werkzoekenden. Hierbij hoort ook de interieurbranche.


Hoeveel is deze vergoeding?

Als je in de creatieve of culturele sector werkt (als ondernemer of in loondienst), kom je bij onze cursussen en trajecten voor de PPO subsidie en krijg je minimaal 1/3 * vergoed.

PPO Subsidie voor cursus, programma, groepstraject of masterclass over ondernemen

Woon je in provincie Groningen of de regio Groot Amsterdam?

Interieurprofessionals wonend in de provincie Groningen of de regio Groot Amsterdam, goed nieuws voor jullie 🤩! Er is 𝐞𝐱𝐭𝐫𝐚 𝐬𝐮𝐛𝐬𝐢𝐝𝐢𝐞 (𝐯𝐚𝐧 𝟐/𝟑 𝐨𝐟 𝟗𝟎%) voor onder andere architecten, interieurstylisten, interieurontwerpers etc.


Deze extra regeling geldt tot eind 2022. Mocht je nu geen tijd hebben? No problem, de subsidie kan je ook inzetten voor een training die later dit jaar start (binnen 6 maanden na je aanvraag).


Kom ik in aanmerking voor de PPO subsidie?

Dit kan je heel simpel checken op de website van de PPO subsidie. Hier kun je jouw aanvraag indienen tot medefinanciering van je ontwikkelplan. Dit heet PPO, Permanente Professionele Ontwikkeling. Omdat jouw ontwikkel behoefte centraal staat kun je zelf kiezen met welke opleidingsaanbieder je aan de slag wilt.


PPO Subsidie aanvragen

Om in aanmerking te komen, moet je zelf de subsidie PPO aanvragen inclusief korte motivatie. Binnen 5 werkdagen kun je reactie verwachten.


Hou er rekening mee dat het ook afgewezen kan worden als je bijvoorbeeld niet genoeg werkervaring hebt in de interieurbranche. De exacte details en een aanvraag vindt je op de website van WerktuigPPO.


Wat is de maximale subsidie?

De subsidie is maximaal €2000,- p.p. per jaar (niet voor starters). Dus je kunt het ook aanvragen voor meerdere cursussen en trajecten bij onze academie mocht je dat willen.

PPO subsidie voor de marketing van jouw interieurbedrijf

* Hieruit kunnen geen rechten ontleent worden. De PPO beslist uiteindelijk over je aanvraag. Je kan voordat je een cursus of traject koopt je aanvraag indienen en pas aanschaffen indien je akkoord hebt van PPO.

Comentarios


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page