top of page

Welke interieurbeurzen en designbeurzen zijn er in 2024?

Alvast een overzicht voor de eerste helft van 2024 van de tien belangrijkste interieurbeurzen en designbeurzen die er aan komen voor interieurprofessionals! Goed om op tijd je agenda te blokken want wij hebben een aantal mooie interieur- en designevents voor jou op een rijtje gezet!


Wist je dat een interieurprofessional voor de meeste interieurbeurzen gratis toegang kan krijgen via een leverancier of standhouder? Ook wij krijgen regelmatig gratis kaarten voor deze evenementen dus hou onze website en wekelijkse nieuwsbrief in de gaten!


Welke 10 interieurbeurzen en designbeurzen zijn er in de eerste helft van 2024?


De grootste interieur-en designbeurs van Duitsland. De beurs is een belangrijke inspiratiebron voor de hele interieurwereld en biedt als vakbeurs voor interieurprofessionals de interieurtrends, innovaties en waardevolle contacten. De IMM Cologne vertegenwoordigt het hele spectrum van producten en diensten van de interieurbranche - van innovatieve oplossingen van opkomende start-ups tot de hoogwaardige ontwerpen van gevestigde interieurmerken.Deze interieurbeurs in Parijs is 2 keer per jaar in het expositiecentrum Paris Nord Villepinte. Maison&Objet wordt naast Salone del Mobile gezien als het belangrijkste Europese evenement voor de interieurbranche. Net als in Milaan is er in de stad zelf ook veel te doen rondom de beurs. Veel interieurprofessionals blijven juist in de stad hangen en komen überhaupt niet op de beurs.


Met de Thalys ben je vanuit Amsterdam in ongeveer 3 uur in Parijs. Dus je bent er zo! Tijdens Maison & Objet presenteert de volledige interieurbranche zijn nieuwste collecties, met veel textiel, meubilair en accessoires.OBJECT is een unieke designbeurs/tentoonstelling in Rotterdam. Bekende ontwerpers en aanstormende talenten tonen hun nieuwste ontwerpen in het HAKA-Gebouw. Doordat OBJECT zorgt dat zij vernieuwend is sluiten designlabels graag aan. Het design, de icons van morgen, ontworpen vanuit verschillende disciplines. OBJECT begeeft zich op het snijvlak van design, crafts, mode, architectuur en kunst. Het is een must see voor mensen op zoek naar interieurinspiratie, designliefhebbers, vakgenoten en verzamelaars.Welke ontwikkelingen zijn er gaande op het gebied van interieur en exterieur? Tijdens de ETC Design Experience kunt je je als interieurprofessional onderdompelen in de nieuwste trends, kleuren, inspiratie opdoen en andere interieurprofessionals ontmoeten in het ETC Design Café.


ETC Design Experience is bij uitstek het moment om kennis te maken met de nieuwste collecties van onder andere de stoffen van Zimmer+Rohde, behang van Arte en veel andere mooie merken. Maak kennis met de 120 showrooms en 500 merken!MaterialDistrict in de Werkspoorkathedraal heeft 125 exposanten, een materialen-expositie van 250 materialen en een sprekersprogramma met 50 sprekers. Dit is hét materialenevenement voor interieurprofessionals. MaterialDistrict staat volledig in het teken van materiaalinnovaties voor het ruimtelijke domein: Architectuur, Interieur, Tuin- & Landschap.


Deze vintagemarkt hebben wij afgelopen maanden veel van jullie als tip doorgekregen! Dit is de grootste designmarkt van Europa en is in de Belgische hoofdstand Brussel. Meer dan 150 vintage dealers & 40 ontwerpers kun je hier vinden. Naast iconische stukken, biedt Brussels Design Market ook onbekendere merken en exclusieve stukken aan tegen betaalbare prijzen.In Amsterdam-Noord keren 75 professionele vintage designhandelaren uit heel Europa terug op 6 en 7 april voor Design Icons 2024. In de Kromhouthal kun je een divers aanbod vinden van interieurobjecten. Ze worden verkocht aan zowel de professional als het brede publiek: van beroemde klassiekers tot onbekend design!Voor veel interieurprofessionals de favoriete interieurbeurs en designbeurs ter wereld. De stad bruist tijden Milaan Design Week en op de beurs Salone del Mobile pakken interieurmerken uit! Het must-go-to event voor de interieurprofessional voor inspiratie, je netwerk en om nieuwe merken te spotten.


Tijdens Milaan Design Week organiseert Nicole Uniquole, Masterly - the dutch in Milano. Het paleis naast de Duomo in het centrum is het decor voor de collecties van meer dan honderd Nederlandse ontwerpers en bedrijven.


De Interieur Club X Masterly Milaan Netwerkborrel

De Interieur Club organiseert ook dit jaar weer bij Masterly Milaan de netwerkborrel voor de interieurbranche. Op woensdag 17 april in het paleis naast de Duomo midden in het centrum! Ontmoet je vakgenoten en hoor waar je wel (en niet) heen moet tijdens Milaan Design Week!


Wil je er woensdag 17 april in Milaan bij zijn? Regel dan hier je kaartje!

Design District is hét vakevenement voor interieurproffessionals in Nederland. Gedurende 3 dagen is de beursvloer in Rotterdam van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en kan één of meerdere lezingen volgen.Every design starts with a dream. What's yours? 3daysofdesign is hét jaarlijkse designevenement in de hoofdstad van Denemarken. Verspreid door heel Kopenhagen kun je genieten van onder andere Scandinavisch design. Maar niet alleen kan je bewonderen wat de Deens Design te bieden heeft. Alle merken in de stad zetten hun deuren open!Wil je meer informatie? Luister dan De Interieur Club Podcast op Spotify of Apple Podcast!


留言


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page