top of page

De Interieur Club op Design District Rotterdam 2024 + gratis ticket!

Design District Rotterdam komt er weer aan in mei. Het jaarlijkse vakevenement voor interieurprofessionals in de iconische Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Iedere dag opent De Interieur Club het programma op de vakbeurs om 10.30 uur met De Interieur Club Live Talk. Begin de beurs met een inspirerende gast of interessant onderwerp gehost door Mark Timo of Gertrude. Er is beperkt plek in de zaal dus wil je erbij zijn meld je dan direct aan via de link.*


Dit is het programma van De Interieur Club op Design District Rotterdam 2024!


Woensdag 29 mei 10.30 - 11:15 uur | Interieur Live Talk met Hans Lensvelt


Hans Lensvelt, CEO en eigenaar van Lensvelt, is te gast in de eerste Live Talk tijdens Design District. Gertrude gaat in gesprek met deze Nederlandse meubelondernemer met een sterke toewijding aan duurzaamheid en het vervaardigen van functioneel en esthetisch verantwoorde meubels. Wat is zijn ondernemersverhaal en wat waren sleutelmomenten in zijn carrière?


Als meubellabel en projectinrichter voorziet Lensvelt interieurontwerpers en architecten van de benodigde tools en maatwerk om de best mogelijke interieurs te creëren. De samenwerking met opmerkelijke ontwerpers zoals Maarten Baas, Atelier Van Lieshout, Richard Hutten en Piet Hein Eek resulteert in solide, innovatieve, authentieke en ergonomische producten, die tevens duurzaam, comfortabel en stijlvol zijn vormgegeven.




Donderdag 30 mei 10:30 - 11:15 uur | Hoe kunstmatige intelligentie de interieurbranche op zijn kop gaat zetten!


Sinds vorig jaar kunstmatige intelligentie in opkomst kwam is er al veel veranderd in verschillende branches. Processen gaan sneller en worden kwalitatiever en er zijn minder mensen en uren voor de uitvoering nodig. Hoe gaat AI de interieurbranche veranderen? Hoe gaat de functie van een architect, ontwerper of stylist er uit zien? En hoe kunnen interieurbedrijven gebruik maken van AI. Wat zijn eerste stappen die je zou kunnen nemen bij het gebruik van AI?



Mark Timo gaat in gesprek met verschillende gasten die een duidelijke visie hebben op AI en jou gaan inspireren over het gebruik van verschillende tools en hoe jij kan zorgen dat je een stap voorloopt op de concurrentie in de dynamische interieurbrache!




Vrijdag 31 mei 10:30 - 11:15 uur | Hospitality Design met interieurarchitect Esther Stam & horecaondernemer en ontwerper Casper Reinders


Hospitality Design is hot! Hospitality draait om beleving en moet als interieurprofessional er voor zorgen dat het hele plaatje klopt. Gertrude gaat in gesprek met Esther Stam en Casper Reinders. Hoe pakken zij een horecaconcept aan en welke learnings kunnen ze jou meegeven?



Interieurarchitect Esther Stam en haar team van Studio Modijefsky zijn verantwoordelijk voor onder andere de populaire Amsterdamse horecazaken als Polly Goudvisch, Bar Botanique, Bar Bukowski, Visaandeschelde en de Kanarie Club. Maar ook mocht het team vorig jaar een restaurant, meeting & connecting spaces ontwerpen voor het nieuwe hoofdkantoor van Booking.com.


Casper Reinders is een van de grootste en meest baanbrekende horecaondernemers in Nederland. Hij lanceerde menig vernieuwend horecaconcept, onder meer de Jimmy Woo, Lion Noir en de Chicago Social Club

maar houdt zich daarnaast ook bezig met het ontwerpen en stylen van interieurs.




Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page