top of page

Maandblog juli: hey interieurprofessional, hoe ga jij de zomer in?

Voor interieurprofessionals zijn de zomermaanden vaak wat rustiger. Dus wat meer tijd voor andere dingen! Wat ga jij deze maanden doen? Ga jij aan je interieurbedrijf werken en investeren om te zorgen dat je het tweede gedeelte van 2022 verder kan knallen met interieuropdrachten? Of ga je lekker even vakantie vieren en het wat rustiger aan doen?


In beide gevallen is De Interieur Club er voor jou!


Wil jij investeren in je interieurbedrijf dan kan je in de zomermaanden een cursus volgen: de cursus interieurtekenen van Tessa Pellemans is wellicht iets voor jou? En wellicht kan jij 1/3 terugkrijgen van de PPO subsidie? Je leest er meer over in dit blog!


Ga je lekker op vakantie dan kun je natuurlijk onze podcast luisteren of een gratis e-book lezen!


Inmiddels staan er al 41 afleveringen online en in juli hebben wij nog 4 interessante onderwerpen en gasten voor jou geregeld! Dus volg De Interieur Club Podcast op jouw favoriete podcast kanaal! Lekker luisteren op je balkon, tuin, op de fiets of in de auto.


De maand juli pakken wij dus ook weer lekker uit:


Agenda Interieur Talk juli

Fotocredit: Studio Mark Timo

Maandag 4 juli: Opvallen in de interieurbranche deel 2: beleving, verbinding en positieve impact


Onze personal branding expert Olaf Korsten is te gast. Wij hebben het over hoe jij jezelf beter kan neerzetten zodat potentiële klanten makkelijker voor jou weten te kiezen. Wat is de basis van een goede positionering? Wat levert het je op? En wat is het effect als je jezelf niet goed positioneert?


Veel interieurprofessionals struggelen ermee. Hoe moet ik mijzelf goed neerzetten zodat het duidelijk is voor mijn netwerk wat ik doe? Herkenbaar? Luister dan deze podcast!


Fotocredit: Studi Phylicia

Maandag 11 juli: Hoe maak je een professioneel portfolio?


Interieurfotograaf Gertrude van den Brink is te gast. Wat is een portfolio en waar moet een goed portfolio aan voldoen? En hoe bouw je een portfolio op als je nog een startende interieurprofessional bent?


Ook geeft Gertrude tips over wat je allemaal kan delen en tips hoe je een goede interieurfoto maakt.


Kan jouw portfolio nog een upgrade gebruiken? Gertrude vertelt jou alles in deze podcast!

Maandag 18 juli: Hoe zorg je voor een goede akoestiek?


Deze podcast gaat over akoestiek. Zit jij ook wel eens in een ruimte en dat het bijna onmogelijk is dat je elkaar kan verstaan?


Hoe kan je dat voorkomen? En wat kan je doen om in een ruimte de akoestiek te verbeteren? Remco Soeteman is te gast van het bedrijf EASY Noise Control. Samen met zijn oud-collega Joost Vermeulen gaan zij tips en tricks geven hoe jij kan zorgen dat de akoestiek goed is in jouw opdrachten.

Maandag 25 juli: Wat moet jij weten van bouwkunde?


Als interieurprofessional heb je ook bouwkundig inzicht nodig indien je goed advies wil geven over een verbouwing. Hoe zorg jij dat je op de hoogte bent?


Wil je advies kunnen geven over kleine bouwkundige ingrepen? En wil je met een aannemer in gesprek over een verbouwing?


Dan moet je de basiskennis van bouwkunde in je rugzak hebben om zeker te zijn van je advies.


Mariska Luttikhedde is bouwkundig ingenieur bij Woonklaar en gaat hier alles over vertellen.


De Interieur Club Netwerkborrel x GLUE vrijdag 16 september

Wat hebben wij genoten op De Interieur Club zomer netwerkborrel bij Cosentino City en wat was het fijn jullie allemaal te zien! Inmiddels staat de 5de editie van de netwerkborrel voor de interieurprofessional op het programma en de early bird tickets zijn al helemaal uitverkocht!


De Interieur Club Netwerkborrel X GLUE Locatie: Andaz Prinsengracht Amsterdam Datum: vrijdag 16 september 2022 Tijd: 18:00 - 21:00

Ticket: 10 EUR p.p.

Koop snel je kaartje want de vorige edities waren binnen enkele weken uitverkocht! En neem ook gezellig je interieurcollega's & interieurvrienden mee!De Interieur Club Academie: Een cursus volgen met 33% korting?

Voor interieurprofessionals is er een speciaal potje van de overheid zodat jij in jezelf kan investeren. De cursussen van De Interieur Club komen in aanmerking. Er zijn al veel interieurprofessionals die een cursus bij ons gevolgd hebben en 1/3 terug gekregen hebben. Er zitten wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Wil je er meer over weten? Check dan via deze link het blog wat wij hierover geschreven hebben!


Welke cursussen staan op de planning?

De Interieur Club Zomergasten

In augustus brengen wij speciale podcasts met toffe zomergasten uit voor jou! 5 inspirerende gasten waar jij op je strandbedje of op je balkon naar kan luisteren. Waar halen zij inspiratie vandaan? En hoe gebruiken ze dit in hun werk?


Binnenkort maken wij onze 5 gasten bekend! Iedere week een bijzondere zomergast in De Interieur Club Podcast!


Wie zijn onze zomergasten in augustus? Hou onze socials in de gaten!


Comentarios


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page