top of page

Podcast februari: risico's van een interieur ondernemer, trends spotten, Carina Riezebos en de social media trends!

Ben jij 2024 goed begonnen? Februari is de ideale maand om jezelf te laten inspireren. De eerste vakbeurzen zijn alweer geweest, de KICK OFF van De Interieur Business Club en wij hebben een aantal mooie workshops in de Interieur Agenda staan. In dit artikel lees je welke gasten en onderwerpen wij in februari in De Interieur Club Podcast hebben!Dit zijn de gasten en onderwerpen in februari van De Interieur Club Podcast!


Maandag 5 februari: Wat zijn de risico's als interieurondernemer bij een ongeval of ziekte?

Dat overkomt jou toch niet! Of wel? Mocht je (tijdelijk) uitvallen door een ongeval of ziekte, wat zijn de risico's en hoe bescherm je je inkomen en vaste lasten? Ook hebben wij het over de verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering die er waarschijnlijk aan zit te komen. Jij moet je dan verplicht verzekeren als interieurondernemer. Te gast zijn interieurontwerper Josha Veenker en AOV-specialist Annemieke Postema.Maandag 12 februari: Trends spotten, 5 tips!

De komende maanden kun je veel interieur events bezoeken. En dan loop je op de interieurbeurzen en evenementen, hoe ontdek je dan wat hot en wat not is? Wat zijn interieurtrends? Waar vind je ze? Hoe werken ze? Hoe spot je trends in de wereld om je heen? In deze aflevering geven trendanalist Christine Boland en kleurexpert Marie-Gon 5 tips hoe jij trends kan spotten.Maandag 19 februari: The Road to Masterly Milaan met Carina Riezebos

Carina Riezebos

In de podcastserie The Road to Masterly Milaan vertelt curator en oprichter van Masterly Milaan Nicole Uniquole haar verhaal. In deze driedelige serie iedere aflevering een gast over de voorbereiding voor Masterly - the Dutch in Milano in het paleis naast de Duomo! In de tweede aflevering is industrieel ontwerper Carina Riezebos te gast.


Naast ontwerper is zij ook Art Director voor verschillende interieurbedrijven, ontwerpers en kunstenaars. Ze raakte op jonge leeftijd geïnteresseerd in glas en kristal, wat haar ertoe bracht een carrière in de kunst na te streven. Dankzij haar vaardigheden, vakmanschap en visie merkte het gerenommeerde bedrijf Royal Leerdam Crystal Riezebos op en benoemde haar in 2009 tot hun eerste vrouwelijke hoofdontwerper.


Maandag 26 februari: De trends in 2024 op social media!

Waar kunnen we ons als interieurprofessionals op voorbereiden komend jaar? Welke social media kanalen brengen kansen voor jouw interieurbedrijf. Wat zijn de ontwikkelingen op social media? Te gast zijn social media expert Kirsten Jassies, LinkedIn Expert Lotte de Man en Anne van Heugten van Nox Studio Interiors.In de maand januari hebben wij 5 mooie afleveringen gemaakt van De Interieur Club Podcast. Beluister ze hier!Комментарии


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page