top of page

Podcast juni: 5 AI tools, Zizeau, Caroline van Velze en SEO!

De zomer gaan bijna beginnen! De laatste maand en dan is seizoen 3 van De Interieur Club Podcast afgelopen. Uiteraard zijn wij in september terug met seizoen 4! In de zomer kun je weer genieten van De Interieur Club Zomergasten. Dit jaar hebben we 9 toppers uit het creatieve vak die vertellen wat of wie hij of zij inspirerend vind. Binnenkort maken wij onze zomergasten bekend. Maar eerst nog mooie afleveringen deze maand!Maandag 3 juni: De 5 beste AI tools voor interieurprofessionals


Artificial Intelligence (AI) is steeds populairder aan het worden, ook in de interieurbranche. Van chatbots zoals ChatGPT tot virtual assistants en machine learning. AI heeft de potentie om de manier waarop we werken en zaken doen voorgoed te veranderen. Tijdens Milaan Design Week 2024 kwam AI ook vaak voorbij!


Er zijn veel handige AI-tools beschikbaar die je kunnen helpen bij je werk en het verhogen van de productiviteit, efficiëntie en ook je creativiteit. In deze podcast gaat Mark Timo in gesprek met Remy Gieling en Anne van DecoData en geven de gasten 5 tools waarmee jij direct aan de slag kan!


Maandag 10 juni: Het ondernemersverhaal van Hobie van Zizeau


In deze aflevering van De Interieur Club Podcast is Hobie van Veghel te gast, de zoon van de in de meubelbranche befaamde Gerrit van Veghel. Hobie is 26 jaar oud en nam op 21-jarige leeftijd het familiebedrijf van zijn vader over.


Nu zwaait Hobie de scepter bij de legendarische meubelfabriek Meubitrend en Zizeau. Wat is zijn ondernemersverhaal? Hoe is het om op zo'n jonge leeftijd aan het roer te staan van een interieurbedrijf? Hoe is het hem afgelopen 5 jaar vergaan? Wat waren zijn ups en downs? En wat waren zijn learnings? Weer een mooi ondernemersverhaal in De Interieur Club Podcast.


Maandag 17 juni: Wat weet jij van interieur? Eva van de Ven in gesprek met Caroline van Velze


In de laatste aflevering van deze podcastserie gaat Eva van de Ven in gesprek met Caroline van Velze over designklassiekers. Caroline van Velze is een van de medeoprichters en creatief directeur van Zuiver.


Samen met haar toegewijde designteam vormt zij het hart en de drijvende kracht achter de collectie van Zuiver. Zij werken nauw samen met internationale fabrikanten en gerenommeerde externe designers om ervoor te zorgen dat we onze collectie blijven verfijnen in een steeds evoluerende, harmonieuze reeks producten die alle ruimtes waarin je je dagelijks in begeeft nog verder verrijken. In hoeverre haalt Caroline inspiratie uit designklassiekers en hoe zorgt zij dat ze altijd met een vernieuwende collectie komt?


Maandag 24 juni: Tips voor het inzetten van SEO voor je interieurbedrijf


Tijd voor marketing! Dit keer gaat Gertrude in gesprek met gasten over SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization. In het Nederlands wordt het ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. SEO stelt je dus in staat om méér bezoekers naar je website te trekken. En het mooiste is: het is helemaal gratis.


SEO is het allerbelangrijkste kanaal voor je website! Maar veel interieurprofessionals zijn hier niet mee bezig of weten niet hoe het werkt. SEO kun je best zelf doen, maar om het goed te doen heb je wel up-to-date kennis nodig.


Alle afleveringen van vorige maand al beluisterd? Iedere week op maandag een nieuwe aflevering in je favoriete podcastapp.コメント


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page