top of page

Wie zijn De Interieur Club Zomergasten dit jaar?

De zomer gaat beginnen en seizoen 3 van De Interieur Club Podcast zit er bijna op. Na de zomer zijn wij weer terug met alweer het vierde seizoen van onze wekelijkse podcast voor interieurprofessionals. Inmiddels staan er al 132 afleveringen op de bekende podcastkanalen en ook seizoen 4 belooft weer een mooi seizoen te worden met diverse onderwerpen en gasten.


Net als vorige jaren doen wij in juli en augustus weer de podcastserie De Interieur Club Zomergasten. Bekende creatievelingen vertellen wat hij of zij inspirerend vindt. Dit jaar hebben wij maar liefst 9 bijzondere zomergasten!


Luister hier naar een aflevering van De Interieur Club Zomergasten 2023. Vorig jaar hadden wij onder andere interieurontwerper Nicole Dohmen te gast en interieurarchitect Esther Stam!De 4 hosts van De Interieur Club Zomergasten 2024!

Welke zomergasten wij in juli hebben lees je volgende week. In dit artikel maken wij de vier hosts bekend. De Interieur Club Zomergasten podcastserie zijn korte afleveringen boordevol inspiratie die je lekker op vakantie, op je balkon, lekker op je strandbedje of in de tuin kan luisteren.


Wij hebben dit jaar een aantal gasten uit seizoen 3 van De Interieur Club Podcast gevraagd om twee afleveringen te hosten. De vaste host van De Interieur Club Podcast Mark Timo is natuurlijk van de partij en zal 3 afleveringen hosten: "De Interieur Club Zomergasten zijn altijd een feestje om te mogen hosten. Het is zo ontzettend leuk om met creatievelingen in gesprek te gaan en te horen wie of wat zij inspirerend vinden. Van mijn eerste gast ben ik enorm fan en volg ik al jaren. Zo ontzettend knap hoe hij doorgebroken is en ik kijk er naar uit zijn verhaal te horen. "


De andere drie hosts zijn Carlein Kieboom, hoofdredacteur van de Residence, interieurstylist van VTwonen Eva van de Ven en interieurarchitect Michiel de Zeeuw. Mark Timo: "Iedere host heeft zijn eigen expertise waardoor de afleveringen heel dynamisch en divers gaan worden. Ook ben ik wederom trots op de line-up van onze 9 zomergasten. Wie het zijn? Dat maken wij volgende week bekend!


De hele maand juli en augustus komt er iedere maandag om 12.00 uur een aflevering uit van De Interieur Club Zomergasten.
Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page