top of page

Podcast mei: carrière maken in de interieurbranche, BigBrands, Michiel de Zeeuw en interieurinfluencers!

De maand mei gaat weer een drukke interieurmaand worden. Deze maand ook weer mooie afleveringen van De Interieur Club Podcast. Carrière maken in de interieurbranche? Interieurondernemer Herjan Meloen van BigBrands doet het. En natuurlijk de tweede aflevering van de podcastserie: Wat weet jij van interieur? Dit keer is interieurarchitect Michiel de Zeeuw te gast. En in de laatste aflevering van de maand hebben wij het over: Hoe word je een interieurinfluencer?


De Interieur Business Club Avond op 2 mei over AI!

Op donderdag 2 mei is onze tweede een DIC Live Talk bij Studio Wae met alle Business Club members over AI. AI gaat komende jaren veel veranderen voor interieurbedrijven en interieurprofessionals. AI gaat veel kansen brengen maar ook zeker uitdagingen. Met de members gaan wij hier dieper op in en hebben 2 mooie workshops over AI van Michel Ariëns over ChatGPT en Milla Novo over Midjourney! De Business Club voor 2024 zit vol. Wil je op de wachtlijst voor 2025?


DIC Live Talks op Design District

Eind mei openen wij iedere dag het programma op Design District in Rotterdam. Iedere dag een bijzondere gast of een interessant onderwerp in onze DIC Talks. Voor de DIC Talks zijn nog een aantal plekken. En heb je je gratis ticket al geregeld voor deze vakbeurs? Je kan je hier nog aanmelden!Dit zijn de gasten en onderwerpen in De Interieur Club Podcast voor de maand mei!


Maandag 6 mei: Hoe vergroot je je carrièrekansen in de interieurbranche?


Een mooie carrière in de interieurbranche, veel mensen die daar van dromen. Toch is het niet voor iedereen makkelijk om je geld te verdienen in de creatieve sector. Hoe vergroot je je kansen in de interieurwereld?Te gast bij Mark Timo in deze aflevering zijn Jeroen Glas, de co-founder van de vacaturewebsite voor de interieurbranche, Interieur Carrière, Olaf Korsten, Personal Branding expert en Harro Bosma van het Hout- en Meubileringscollege.


Maandag 13 mei: Het ondernemersverhaal van Herjan Meloen van BigBrands


In slechts zes jaar wist Herjan Meloen op te klimmen bij interieurbedrijf BigBrands van stagiair naar CEO. Een succesverhaal, dat zeker! BigBrands is een projectinrichter met als visie de wereld mooier maken en plaatsen creëren waar mensen geluk kunnen delen. BigBrands heeft 17 medewerkers, een omzet waar ze zeer tevreden over zijn en het bedrijf is internationaal actief.


Toch kent iedere ondernemer hoogte- én dieptepunten. Mark Timo neemt je mee in deze aflevering in het verhaal van ondernemer Herjan Meloen.


Maandag 20 mei: Wat weet jij van interieur? Eva van de Ven gaat in gesprek met Michiel de Zeeuw


Interieurarchitect en ex-soapie Michiel de Zeeuw is te gast in de tweede aflevering in de serie: Wat weet jij van interieur? Michiel richtte in 2017 zijn eigen bedrijf op genaamd Studio Michiel de Zeeuw en heeft dit in de jaren uitgebouwd tot een gerenommeerd interieurarchitecten bureau. Zijn handschrift uit zich in ontwerpen met sobere lijnen, waarin vormen worden afgewisseld met sterke contrasten en unieke items worden afwisselend met oude objecten en moderne kunst.


In deze aflevering gaan Eva en Michiel het hebben over vakkennis. Waar heeft hij zijn vakkennis opgedaan? Hoe zorgt Michiel dat hij up to date is en zijn klanten meeneemt in de snel veranderende interieurbranche? Luister vanaf 20 mei deze aflevering op de bekende podcastkanalen!


Maandag 27 mei: Hoe word je een interieurinfluencer? 5 tips!

Dagelijks interieur inspiratie delen als je baan! Iets waar veel interieur liefhebbers van dromen. Gertrude gaat in de marketing aflevering in gesprek met Laila Rietbergen, Zij bouwde een Instagram account rondom 1 stijl genaamd @japandi.interior en inspireert hiermee dagelijks 637 duizend mensen. Was het altijd haar droom op influencer te worden? En welke verdienmodellen heeft ze?


Ook schuift Greet van der Veen @styleandsugar aan, die dagelijks haar eigen Japandi huis en leven met 89 duizend mensen deelt. Hoe hebben zij het aangepakt, hoe zorgden ze ervoor dat ze relevant bleven en geld gingen verdienen en welke 5 tips hebben ze als je deze ambitie ook hebt? In deze podcast hoor je het allemaal!


Vorige maand hebben we wij ook een aantal mooie podcast afleveringen uitgebracht. De Interieur Club Podcast is te beluisteren op alle bekende podcastkanalen!
Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page