top of page

De 5 best gelezen artikelen uit het interieurnieuws in 2023

Of het nu ging om kunstmatige intelligentie, interieurbeurzen of over de ontwikkelingen op social media gebied: jullie wisten De Interieur Club website in 2023 weer goed te vinden. Wij hebben voor jou een top 5 gemaakt met de best gelezen artikelen in 2023 uit het interieurnieuws.


Dit zijn de best gelezen artikelen uit het interieurnieuws van 2023!


In dit artikel een update over iets nieuws op Instagram. Zie jij ook opeens meer accounts met blauwe vinkjes op Instagram? Dat klopt want Instagram heeft het makkelijker gemaakt om een blauw vinkje te krijgen. Wat betekent deze blauwe badge? En is het interessant om deze te hebben? En dit is nieuw: je kan het blauwe vinkje nu kopen!
Het artikel over de beste interieuropleiding van Nederland is dit jaar ook goed gelezen. In september 2023 hebben wij een enquete gehouden onder de volgers van De Interieur Club. Wij krijgen altijd veel vragen over wat de beste interieuropleiding van Nederland is. En wij vonden het tijd om jouw mening te horen. Totaal is de enquete 290 keer ingevuld. In het artikel lees je de resultaten!In december waren de top 3 interieuropleidingen te gast bij Mark Timo in de podcast. Beluister hier aflevering 106!


In 2023 waren wij in april bij Milaan Design Week en wij hebben de trends voor jou op een rijtje gezet. Milaan voelde in april magisch, alle design- en interieurlovers hadden zich verzameld in deze mooie Italiaanse stad. Het was druk in Milaan, de sfeer was heerlijk en het voelde drukker dan ooit. In dit artikel hebben de 5 interieurtrends op een rijtje gezet. Wij hebben afgelopen week al de 10 hoogtepunten van Milaan Design Week op een rijtje gezet.In 2024 zijn wij er ook weer bij in Milaan! Ben jij er in april ook bij? Dan mag je onze netwerkborrel bij Masterly Milaan zeker niet missen. Ga hier naar de kaartjes!Nummer 2 in deze lijst is een artikel naar aanleiding van onze podcast over AI (kunstmatige intelligentie) met Evelien Reich (ELLE Decoration) en trendforecaster Jan Agelink. Na aflevering 90 van De Interieur Club Podcast kregen wij veel vragen over welke AI tools geschikt zijn voor interieurprofessionals.


Het gaat heel hard met de ontwikkelingen op het gebied van AI. Er zijn veel voordelen die AI met zich meebrengt om de productiviteit en efficiëntie te verbeteren, ook voor jouw werk in de interieurbranche.Best gelezen artikel is het overzicht voor de eerste helft van 2024 van de tien belangrijkste interieurbeurzen en designbeurzen die er aan komen voor interieurprofessionals! Goed om op tijd je agenda te blokken want wij hebben een aantal mooie interieur- en designevents voor jou op een rijtje gezet!


Wist je dat een interieurprofessional voor de meeste interieurbeurzen gratis toegang kan krijgen via een leverancier of standhouder? Ook wij krijgen regelmatig gratis kaarten voor deze evenementen dus hou onze website en wekelijkse nieuwsbrief in de gaten!Wil jij in januari naar Maison&Objet? Wij mogen een aantal gratis tickets ter waarde van 80 EUR weggeven (op=op). Claim je gratis ticket via deze linkComments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page