top of page

Maandblog juni: hoe gebruik je social media als interieurprofessional?

In de maand juni gaan wij veel aandacht besteden aan social media. Want hoe kun je als interieurprofessional social media goed gebruiken? We zien veel interieurprofessionals struggelen met zichtbaarheid en niet weten hoe zij de diverse social media kanalen efficiënt moeten gebruiken.


Hoe zet je bijvoorbeeld LinkedIn goed in? Iedereen zit op LinkedIn, dus jouw klanten ook, maar hoe kan je die interieurklanten dan bereiken?


Wist jij dat het social media kanaal Pinterest het snelst groeiende kanaal van afgelopen jaar is? En dat interieur één van de meeste gezochte termen is op Pinterest. Door Pinterest goed in te richten kan jij zorgen voor veel extra verkeer op jouw website.


Ben jij alleen actief op Instagram? Wellicht is het slimmer en liggen er meer kansen op andere kanalen? Deze maand komen er dus veel tips over social media langs op onze eigen socials, in onze Interieur Talks, nieuwsbrieven en inspiratieblogs!


Wat kun je allemaal bij De Interieur Club horen en doen in juni?


Gasten Interieur Talk Juni

In juni hebben wij weer leuke gasten in onze interieurpodcast geregeld voor jou. Een aantal podcasts worden van te voren opgenomen en uitgebracht op maandag om 12.00 uur.

Maandag 6 juni: Interieurtrends herfst / winter 2023/2024


Wat zijn de huidige én toekomstige belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen en de daaruit voortvloeiende consumententrends. Trendforecaster Jan Agelink is te gast en gaat ons inspireren met zijn visie op de trends voor de interieurbranche. De podcast is eerder opgenomen en komt op maandag 6 juni om 12.00 uur online! Hoe leuk is het als jij deze trends al kan delen op jouw social media?


Maandag 13 juni: Pinterest voor de Interieurprofessional. Kan je via Pinterest klanten krijgen?


Pinterest is één van de snelst groeiende social media kanalen van het afgelopen jaar. En het interessante is ook dat interieur één van de meest gezochte termen is. Hoe kom jij in contact met deze potentiële interieurklanten? In Nederland gebruiken 3,5 miljoen mensen Pinterest. Dat betekent dat zij daadwerkelijk iets op Pinterest opzoeken. Door jouw Pins interessant te maken willen ze graag doorklikken en meer weten over jouw interieurdiensten.


Vera Lauret is te gast. Vera is onze Pinterest Expert en gaat jou alles vertellen over Pinterest. Want voor de interieurprofessional liggen veel kansen op Pinterest.

Maandag 20 juni: LinkedIn voor de Interieurprofessional


Hoe fijn is het als je LinkedIn profiel staat als een huis. En dat je weet wat je kunt doen om zichtbaarder te worden. LinkedIn kan jou mooie samenwerkingen opleveren, nieuwe connecties en vooral ook nieuwe klanten op. Dat wil jij toch ook?


Je kunt je LinkedIn profiel eigenlijk zien als jouw online visitekaartje. Waarschijnlijk heb je al papieren visitekaartjes maar wist je dat je online visitekaartje minstens net zo belangrijk is? LinkedIn Expert Anoek Schippers is te gast. Ze gaat ons helemaal bijpraten over LinkedIn en hoe jij dit kanaal beter kan gebruiken!

Maandag 27 juni: In the spotlight! 3 interieurprofessionals vertellen hun verhaal


Vandaag onze terugkerende Interieur Talk: in the Spotlight! 3 interieurprofessionals vertellen hun ervaringen en persoonlijke verhaal.


Hoe ondernemen zij? Waar lopen zij tegenaan? Hoe zijn ze gekomen waar ze nu zijn? En hoe gebruiken zij eigenlijk hun social media? Iedere keer weer een inspirerend en leerzaam uurtje! In deze interieur talk hoor je herkenbare verhalen van je interieurcollega's. Te gast zijn Priscilla Nieuwlaats (foto) van Interieur by Pris en Sharon van der Ven van Villa Sparkles.


De Interieur Club Academie

Onze academie groeit met mooi aanbod om jou en je interieurbedrijf te ontwikkelen! En deze maand vergeten wij jouw social media kanaal niet!

5de editie van De Interieur Club Netwerkborrel!

De netwerkborrel van vrijdag 17 juni was al snel uitverkocht! Zo leuk om met zoveel interieurprofessionals te borrelen. Wij hopen dat jij er ook bij bent? Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen?


Vrijdag 16 september tijdens het designweekend van Amsterdam GLUE organiseren wij onze 5de editie van De Interieur Club Netwerkborrel in het prachtige Andaz Hotel op de Prinsengracht. Dit designhotel is volledig ontworpen door de beroemde Nederlandse architect Marcel Wanders en weerspiegelt een moderne visie op de Nederlandse geschiedenis. Dit is natuurlijk een must-see jou als interieurprofessional!


De kaartverkoop gaat hard dus zorg dat je op tijd een kaartje koopt!

Datum: vrijdag 16 september

Tijd: 18:00 - 21:00 uur

Waar: Andaz Hotel Prinsengracht

Best beluisterde podcast van mei

In mei hebben jullie ook veel geluisterd naar onze podcast! Superveel dank daarvoor en wij hopen dat wij jou hebben kunnen inspireren en helpen met jouw interieurbedrijf. Dit is de top 5 meest geluisterde podcast van mei! Heb jij er één gemist luister die dan nog even terug op Spotify, Apple, Google of Podimo Podcast!

De Interieur Club Zomergasten

In augustus brengen wij speciale podcasts met toffe zomergasten uit voor jou! 5 inspirerende gasten waar jij op je strandbedje of op je balkon naar kan luisteren.


Binnenkort maken wij de line-up bekend! Iedere week een bijzondere zomergast in De Interieur Club Podcast!

Wij wensen je een hele fijne maand toe! En je weet ons te vinden indien je een vraag hebt. We zien je snel!


De Interieur Club, juni 2022

Comentários


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page