top of page

Podcast seizoen 3: Mark Timo, Theo-Bert Pot, stalen deuren en hoe kom je in de media?

Seizoen 3 van De Interieur Club Podcast staat klaar om te beginnen! Na een heerlijke zomer en prachtige inspiratie van onze 7 zomergasten zijn wij weer helemaal opgeladen. De interieurbranche is aan het rommelen, de nieuwbouwmarkt staat behoorlijk stil en veel bedrijven hebben het lastig.


Maar er zijn ook veel nieuwe initiatieven, de ontwikkelingen met kunstmatige intelligentie gaan snel en er staan mooie evenementen voor de deur. Het is dus zeker niet saai in de interieurwereld. En wij gaan iets nieuws toevoegen aan De Interieur Club voor de ambitieuze interieurondernemer! Wil je weten wat? Luister dan de eerste aflevering van seizoen 3. Ben jij klaar voor een nieuw seizoen?


Maandag 4 september: Mark Timo over seizoen 3 van De Interieur Club Podcast

Mark Timo trapt seizoen 3 af van De Interieur Club Podcast. In deze eerste aflevering is Mark Timo zelf te gast. Hij gaat in gesprek met Gertrude van den Brink over het derde seizoen van de Podcast, je leert Mark Timo beter kennen en natuurlijk gaan wij het hebben over zijn vloerkledencollectie die in oktober gelanceerd gaat worden.

Mark Timo is De Interieur Club gestart uit een eigen behoefte voor meer verdieping. Waarom is ondernemen in de interieurbranche zo'n zoektocht? Waar zijn de succesvolle rolmodellen die je kunnen helpen en inspireren? Daarom gaan wij iets nieuws doen bij De Interieur Club voor interieurprofessionals die meer verdieping zoeken! Wil je weten wat? Dat hoor je in deze podcast.


En natuurlijk alles wat er aan zit te komen. Bijvoorbeeld Business Tuesday in oktober met De Interieur Club Live Talk met Marcel Wanders en ook komen De Interieur Club Awards 2023 er aan. Wie zitten er in de vakjury en wanneer begint de kaartverkoop? Genoeg om over te hebben!


Maandag 11 september: 5 tips over kleur en kunst in je interieurontwerp met Theo-Bert Pot en Stephanie van Werk aan de Muur

Te gast bij Mark Timo in deze aflevering zijn interieurexpert Theo-Bert Pot en Stephanie Kuijstermans van Werk aan de Muur. Wil je kunst en kleur beter gaan toepassen in je interieurprojecten luister dan naar deze aflevering. Theo-Bert en Stephanie gaan 5 tips geven aan jou!


Interieurexpert Theo-Bert Pot: "Elke dag word ik geïnspireerd door wat ik om heen zie. Ik ben te zien in het TV programma BinnensteBuiten als interieurstylist. Instagram is belangrijk om dagelijks mijn inspiratie te geven en te ontvangen. En werk ik aan verschillende interieur projecten voor particulieren als bedrijven."

Kunstliefhebber en General Manager van Werk aan de Muur Stephanie Kuijstermans houdt zich dagelijks bezig met het optimaliseren van de processen bij Werk aan de Muur. Het platform waar marketing, techniek en kunst bij elkaar komen. "De drie pijlers waar ik dagelijks blij van word."


Deze aflevering van De Interieur Club Podcast zit boordevol interieurinspiratie en over hoe jij kleur en kunst beter kan toepassen in je interieuropdrachten! Een interieurontwerp zonder kleur en kunst is toch niet helemaal compleet?


Maandag 18 september: Een stalen door zonder verbouwing? Klick!

In deze podcast gaan wij het hebben over stalen deuren. Waar komt de populariteit van de stalen deur vandaan? Te gast zijn interieurontwerper Lieke Vingerhoed en content creator Pamela Dosal.


Lieke Vingerhoed heeft een mooie vakopleidingen gevolgd: Nimeto en Artemis. Maar het echte vak leerde ze pas in de praktijk, waar ze veel werkervaring opdeed. Ze gaf les, zette een adviesteam op, maakte veel interieuradviezen en werkte bij verschillende toonaangevende bedrijven. Totdat Lieke er klaar voor was: een eigen interieurstudio by Thimble.


Vorig jaar startte Lieke samen met staalproducent Maarten Huurdeman een nieuw interieurbedrijf: Klick. Zij zagen een enorme vraag naar stalen deuren, maar helaas haakten veel mensen af als ze hoorden dat een stalen deur niet zomaar geplaatst kon worden. Meestal is eerst een verbouwing nodig;. Dat moet toch makkelijker kunnen? Met die vraag zijn ze aan de slag gegaan en een oplossing bedacht!


Onze andere gast is Pamela Dosal. Pamela is content creator en social media manager bij Kabaz. Ze is een ware interieurliefhebber die dagelijks haar meer dan 26k volgers inspireert met haar perfect gestylde interieur op haar Instagram-pagina.Maandag 25 september: Interieurmarketing | Hoe komen je interieurprojecten in de media?

De eerste interieurmarketing podcast van Gertrude van den Brink! Iedere laatste week van de maand behandelt Gertrude een marketing onderwerp. Hoe kan jij als interieurprofessional je marketing beter en slimmer doen zodat de juiste klanten jou weten te vinden?


Het is natuurlijk een grote eer als je interieurprojecten in de media komen. Hoe zit de mediawereld in elkaar? Wat zijn goede tips om je interieurproject in een mooi woonmagazine te krijgen? Hoe zorg je ervoor dat de redactie jouw werk eruit pikt? Gertrude gaat in deze aflevering in gesprek met Sophia Tienstra van LX Matten.

Sophia Tienstra startte haar carrière bij The Voice of Holland, waarin zij artiesten ondersteunde met social media. Deze stap in de televisiewereld zorgde voor meer werk. Ze schreef onder andere voor Quote en startte in 2017 het YouTube-kanaal MommyProof.TV samen met Liza Sips en Prénatal als hoofdsponsor. Op dit kanaal produceerde ze met influencers video's voor A-merken.


Haar passie voor interieur ontstond toen ze in 2018 ging verhuizen en verbouwen. Tijdens het inrichten was ze op zoek naar een deurmat op maat, maar vond niets waar ze echt blij van werd. Zo ontstond het idee voor haar nieuwe bedrijf LX MATTEN, dat in 2021 werd gelanceerd.


Volg je De Interieur Club podcast al op de bekende podcastkanalen zoals Spotify en Apple Podcast?


Comments