top of page
Klick_featured_image.jpg
4E9A0869beetjehome2-768x1138.jpg

Klick

Een stalen deur installeren kost meestal veel geld en tijd. Oude kozijn eruit, muren aanpassen, stalen kozijn erin en dan opnieuw stucen en schilderen. Interieurstylist Lieke Vingerhoed en staalproducent Maarten Huurdeman zochten naar een makkelijker en sneller alternatief. Samen ontwikkelden ze daarom dé oplossing; Klick! Wij klikken kwalitatief staal in jouw bestaande kozijnen. Hierdoor is verbouwen, stucen en schilderen niet nodig. Groots effect binnen een handomdraai.

Contact opnemen:

Contactpersoon:

Lieke Vingerhoed

Over Klick

“We steel your door in a klick!”  Laten we anders denken over deuren


Klick is bedacht door interieurstylist Lieke Vingerhoed en staalproducent Maarten Huurdeman. Zij zagen een enorme vraag naar stalen deuren, maar helaas haakten veel mensen af als ze hoorden dat een stalen deur niet zomaar geplaatst kon worden. Meestal is eerst een verbouwing nodig; oude kozijnen afbreken vervolgens nieuwe plaatsen en daarna nog stucen en verven. Dat moet toch makkelijker kunnen?

 

Maarten ging zijn werkplaats in en ontwikkelde een stalen kozijn dat met een klik in het huidige kozijn gezet kan worden. Zonder aanpassingen van wanden. Een geweldig idee, want een stalen deur wordt zo toegankelijk voor iedereen.

 

Van goed idee naar goed product
De deuren van Klick zijn superslank. Ze zijn gemaakt van kwalitatief staal dat met behulp van magneten vastklikt in je huidige kozijn. De deur sluit magnetisch en dat maakt hem helemaal af. De stalen deuren zijn leverbaar in 4 verschillende kleuren en 3 indelingen. Jij kan je eigen deur helemaal zelf samenstellen!

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page