top of page
Superclass Kleur Marie-Gon

Superclass Kleur van Marie-Gon

In één klap durf jij alles met kleur (en klanten lopen met je weg)!

Het ontwerpen van een kleurconcept is altijd onderdeel van een interieurproject. De één komt niet verder dan frosted sand of creamy white, het geijkte rijtje van vergrijsde beiges en modderkleuren. Een ander gaat los op de kleurwaaier, maar raakt verstrikt in de keuzestress.

In beide gevallen is hulp onderweg. Live ook nog, want ik ga weer superclasses ‘in het echt’ geven. Daar kijk ik enorm naar uit. Samen schuiven met kleuren en de magie ontdekken!

Nieuwe data:

Maandag 11 september

Tijd: 10:00 - 12:30 uur in Bussum

Vol! Geen nieuwe data. Zet jezelf vrijblijvend op de wachtlijst

om jezelf als eerste aan te melden!

Deze superclass van Marie-Gon is voor jou als:

 • je vindt het lastig om de juiste kleuren en materialen te filteren uit het kleuraanbod

 • je vindt het ingewikkeld om de juiste neutrale tinten te kiezen bij kleuren die je klant mooi vindt

 • je presenteert je kleurplan met samengeknepen billen: want wat vindt je klant ervan?

 • je klapt meteen dicht als je klant je met een vertwijfelde, glazige blik aanstaart

 • je kunt niet onderbouwen waarom je kleuren hebt gekozen

 • je hebt zoiets moois ontworpen, maar geen idee hoe je jouw kleurvoorstel ‘over de bühne’ krijgt

In een compacte maar intensieve sessie, leer ik je:

 

 1. hoe kleur is opgebouwd

 2. hoe je balans brengt in je kleurplan

 3. hoe je bezwaren en twijfels heel eenvoudig wegneemt

 4. hoe je je klant overtuigt, en hoe je jouw kleurenpalet verkoopt

 5. hoe je verrassing en persoonlijkheid toevoegt

 6. hoe je eindelijk uit je kleurcomfortzone komt

 7. hoe je in één klap voor altijd anders kijkt naar kleur
   

In deze superclass, maak je een flinke sprong naar kleurexpertise. Omdat je eindelijk precies weet wat je moet doen voor die specifieke klant of dat project. Nu gaan klanten jou helemaal overal aanbevelen.

Superclass Kleur met Marie-Gon

IN ÉÉN KLAP DURF JIJ ALLES MET KLEUR (EN JE KLANTEN LOPEN MET JE WEG)

Cursus Kleur

Charlotte Eversdijk
Retailmanager, Loods 5

Ik wilde alle stylistes van onze 5 winkels iets geven wat inspirerend én leerzaam is.

Omdat ons nieuwe thema voor alle winkels “The power of Colour” werd en er voor mij maar één expert is in NL op dit gebied heb ik contact gezocht met Marie-Gon. Zij reageerde meteen enthousiast en de uitnodigingen gingen de deur uit.

Marie Gon pakt echt uit, dozen vol kleur sjouwt ze naar binnen en dan begint de dag. Door middel van mooi beeld vertelt Marie Gon aan een stuk door over wat kleur doet, wat je ermee kunt en hoe je kleur overal toe kunt passen. Zij daagde de 17 stylisten écht uit.

Van welke kleur iets kan zeggen over jou, heldere uitleg over het NCSkleursysteem waarbij je, door daadwerkelijk ook te doen, je het systeem gelijk goed door hebt tot het zoeken van mooie plaatjes waarbij je zelf uit overvolle dozen allerlei kleurstaaltjes kunt pakken en verknippen totdat je een mooi geheel hebt. Niets persoonlijker dan kleur!

Maar dan…dan loopt Marie Gon bij iedereen langs en gaat zij schuiven, wat verhelderend en hoe leuk om te zien dat zij met haar kennis zo schuift dat je blik ook schuift en je echt “anders” leert kijken. Op deze manier laat MG je anders naar kleur kijken en dat was zo leerzaam & bijzonder! MG neemt alle tijd om bij iedereen iets te vertellen, te schuiven en/of uit te leggen. Zelfs bij deze groep, die elke dag met kleur en stylen bezig zijn, gaf dit verwondering en ahh’s & ohh’s.

Het is ongelofelijk hoe MG iedereen weet te enthousiasmeren met haar enorme kennis, fijne rustige stem op zo’n dag waarbij luisteren en doen mooi in balans zijn en er alle ruimte is voor improviseren.

Niets teveel verwacht, niets teveel gezegd, wat een fantastische, vrolijke, kleurige, gezellige & leerzame dag was dit!

Superclass Kleur met Marie-Gon

Meld je aan voor € 197,- excl. btw

 

In één klap durf jij alles met kleur (en je klanten lopen met je weg!)

Marie Gon Interieur Talk

Wie is Marie-Gon?

Ik heb geen diploma’s aan de muur en ook schoof ik vroeger in mijn slaapkamer niet met de meubels. Daar was namelijk geen plaats voor. Ik heb wél een boeiende carrière, een omvangrijke ervaring en een enorme kleur- en interieurexpertise opgebouwd.

Ik werk meer dan 22 jaar met (inter)nationale opdrachtgevers uit diverse vakgebieden met een link naar interieur: vakbeurzen, retail, showrooms en ik heb meer dan 1000 consumenten met hun interieur  en hun huis geholpen. Allemaal geweldige mensen en merken die ik heb kunnen inspireren. Ik heb voor veel televisieprogramma’s gewerkt, o.a. Binnenste Buiten van de TROS, een aantal metamorfoseprogrammas voor VT wonen in samenwerking met Karwei. Toen ik net startte voor Life&cooking met een vaste rubriek bij Carlo en Irene. Ik sprak over de laatste trends, over tips voor het interieur en knapte zelfs meubels op. Ook voor verschillende (woon)tijdschriften van DPG-media, De Telegraaf Groep en lokale media heb ik veel fotoshoots gedaan en stapels redactionele artikelen gemaakt.

 

Daarnaast geef ik trainingen aan interieurprofessionals over kleur en interieur en geef colourtalks op grote bijeenkomsten van merken. Ik had ook nog de tijd om 4 boeken te schrijven met focus op kleur. Met al deze ervaring heb ik goed begrepen iedere vraag anders is, dus we starten met een maagdelijk wit canvas! Ik kijk er naar uit om met jou samen te werken.

Zie ik jou bij mijn cursus?

Meest gestelde vragen:

Wat kost het mij als ik dat allemaal ga leren?

Het kost je in ieder geval heel weinig tijd. Je zet gewoon een kruis in je agenda op een ochtend of een middag en je springt in de auto, trein of op de fiets. Je krijgt van mij in één dagdeel hele praktische inzichten en hands-on tips, die je direct kunt toepassen in al jouw projecten. Je gaat zelf aan de slag met kleurstalen, ik kijk over je schouder mee.

Oké, weinig tijd, dat is top, maar wat betaal ik dan?

De kosten voor deze exclusieve superclass is slechts € 197,- exclusief btw. Inclusief koffie, thee, iets lekkers erbij én een toffe tas, royaal gevuld met goodies. Trouwens, deze superclass moet je vooral niet zien als kosten, maar als opbrengsten. Kleurconcepten ontwerpen zijn vanaf nu een eitje voor jou. Goed nieuws: je kan er zelfs subsidie voor aanvragen.

Waar is het eigenlijk?

Midden in het land in Bussum, bij de kleur-conceptstore van Vestingh. Eigenaar Robert heeft met zijn team een geweldige workshopruimte gecreëerd, geschilderd in terra pink, inclusief roze betegelde bar. Dat is alleen al een reden om je aan te melden. (Betaald parkeren kan in de straat).

 

Leer ik écht iets nieuws over kleur?

Ja! Zelfs als je mijn 4-delige kleurserie hebt gebingewatcht of als je al jarenlang ervaring hebt met kleur kiezen. Je visie op kleur zal definitief veranderen na deze superclass. Ik verklap je mijn succesvolle methode om met kleur te verrassen, en ik geef je een stappenplan om dat in je eigen projecten toe te passen. Zo kun je jezelf nóg beter als een expert neerzetten.

 

Oké, klinkt heel aantrekkelijk, wanneer is het?

Er is nu 1 tijdslot beschikbaar op maandag 8 mei van 10.00 - 12.30 uur VOL! Zet jezelf op de wachtlijst om als eerste te horen wanneer je jezelf kan aanmelden!

 

Bummer, ik kan niet op deze data, komen er nieuwe?

Nee, voorlopig niet. Dus het zou heel jammer zijn als je er niet bij bent!

Goed om te weten:

 • Er is beperkt plek, vol = vol

 • Komt er iets tussen en kun je onverhoopt toch niet? Je mag je plek aan iemand anders afstaan.

 • Annuleren tot 48 uur voor aanvang is kosteloos. Als je binnen 48 uur annuleert stort ik 50% op je rekening terug.

Lees ook onze inspiratieblog!

bottom of page