top of page

De Interieur Club Podcast in mei: Kelly Claessens, Michiel de Zeeuw, Marie-Gon en Elise Luttik!

In mei hele diverse onderwerpen en gasten in De Interieur Club Podcast! Volg jij de podcast al op je favoriete podcastapp? Zorg dat je geen aflevering mist. Iedere maandag om 12.00 uur staat er een nieuwe aflevering online met Mark Timo!


Podcast maandag 1 mei: Interieurarchitect Kelly Claessens over Blind Gekocht

In deze podcast: interieurarchitect Kelly Claessens van het Vlaamse televisieprogramma Blind Gekocht. Blind Gekocht is de Belgische versie van het televisieprogramma Kopen zonder kijken. In Blind Gekocht mag Kelly met het geld van de deelnemers aan de slag, en daar hield ze een paar slapeloze nachten aan over.


Kelly Claessens is interieurachitect in België en heeft een meubelwinkel en Studio La Fabrika in Brussel. Hoe combineert zij dit allemaal? Hoe is ze bij Blind Gekocht terecht gekomen? Wat is het verschil tussen de Nederlands en Belgische interieurbranche? Je hoort haar verhaal in deze interieurpodcast!


Podcast maandag 8 mei: Maatwerk in je interieurprojecten met interieurarchitect Michiel de Zeeuw

Deze week gaan we het hebben over maatwerk in je interieurprojecten. Hoe pas je maatwerk goed toe? Welke toepassingen zijn er allemaal mogelijk? Wat zijn veel gestelde vragen over maatwerk van interieurprofessionals? In deze podcast zijn te gast interieurarchitect Michiel de Zeeuw en Saskia ten Cate van Decolegno.


Michiel de Zeeuw heeft uitgebreide kennis, verfijnde smaak en bovenal inlevingsvermogen. Zijn handschrift uit zich in ontwerpen met sobere lijnen, waarin vormen worden afgewisseld met sterke contrasten en unieke items worden afwisselend met oude objecten en moderne kunst. En Michiel gebruikt veel maatwerk en geeft in deze podcast tips hierover!


Saskia ten Cate is al ruim 20 jaar werkzaam in de wereld van interieur en design. Haar brede ervaring zet zij sinds 2018 in voor het ontwikkelen van creatieve concepten die aansluiten bij de wereld van de klanten van DecoLegno. Zo heeft zij afgelopen jaar het interieur van het nieuwe hoofdkantoor van DecoLegno in Westzaan gecreëerd, is zij medeverantwoordelijk voor het samenstellen van de collectie van DecoLegno en inhoudelijk verantwoordelijk voor alle content.


Podcast maandag 15 mei: Je eigen interieur producten ontwerpen met Marie-Gon en Elise Luttik

Voor veel interieurprofessionals is het een droom om een eigen vloerkleed of meubelstuk te ontwerpen. In deze podcast gaan we het hebben over hoe jij deze droom zou kunnen verwezenlijken. Hoe pak je dat aan? Hoe kom je tot een mooie samenwerking? Waar moet je aan denken als je een product ontwerpt? Waar haal je inspiratie vandaan?


Te gast zijn kleurexpert Marie-Gon die onlangs een vloerkledencollectie heeft gelanceerd bij Vloerkledenwinkel. Onze andere gast is Elise Luttik. Elise is product designer en afgestudeerd aan de TU Delft. Haar werk wordt altijd gekenmerkt door doordachte techniek en constructie. Ze zoekt naar manieren om illusies te materialiseren, met behulp van transparantie, iriserende effecten en breuk van licht. Zoals de illusie van demping die wordt gebruikt in de Chester-stoel. Die binnenkort bij Satelliet Originals gelanceerd gaat worden.


Podcast maandag 22 mei: De 4 fases van het ondernemerschap met Mignon van de Bunt

Ben jij er jezelf van bewust in welke fase van het ondernemerschap je zit? In deze podcast gaan we het hebben met interieurprofessional Mignon van de Bunt over de fases van ondernemerschap en welke kenmerken daarbij horen.


Geen enkele fase is ‘beter’ dan de ander, iedere fase brengt wel andere problemen en kansen met zich mee. Waar moet je op letten in welke fase? Hoe zorg je dat jouw interieurbedrijf succesvol gaat worden? Mignon geeft in deze podcast handvatten en oplossingen zodat jij als interieurprofessional kan groeien en je kansen die op jouw pad komen kan pakken!


Podcast maandag 29 mei: Waar bestaat een goed badkamerontwerp uit?

In deze podcast zijn Dennis Jansen eigenaar van Mastello, Karin Koudijs van Koudijs Living en Amanda Beekman van Beekman Interieur Styling te gast.


Het is DE kamer waar menig Nederlander zijn dag start èn afsluit. Waar vroeger de ‘natte’ ruimte met name gebruikt werd als puur functionele (vaak witte) ruimte om te wassen, zie je tegenwoordig dat consumenten op zoek zijn naar een volwaardige wellnessruimte die aansluit bij de rest van de styling van het huis.

Interieurprofessionals krijgen steeds meer aanvragen van mensen om deze belangrijke kamer te stylen, maar waar begin je als dit nooit je core-business is geweest en je toch dat welness gevoel aan je klant wil geven? In deze podcast gaan onze gasten alles vertellen waar je aan moet denken bij het ontwerp van een badkamer. Ook beantwoorden ze de meest gestelde vragen van interieurprofessionals over badkamers.


Volg De Interieur Club Podcast op je favoriete app om niks te missen! Luister hier op Spotify, Apple Podcast of op onze website!


Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page