top of page

CLUBPARTNER

Gordijnen.nl

Raamdecoratie

Gordijnen.nl

Gordijnen.nl trekt de wereld van de raamdecoratie uit het stof. Met een team van vakkundige adviseurs, een frisse collectie en een glasheldere website maken we de wereld van raamdecoratie weer transparant. Volledige ontzorging voor een 'online' prijs. Gordijnen.nl, gemaakt voor jou.

Contactpersoon

Maurice Winkel

+31(0)681567866

Hoe kan je samenwerken met ons?

Gordijnen.nl is gemaakt voor jou. Met glasheldere website en een vakkundig team van adviseurs en monteurs trekken we de wereld van de raamdecoratie uit het stof. Als webshop hebben we de efficiëntie en transparantie die bij deze tijd hoort, maar dankzij onze mensen hebben we de service van de winkel op de hoek.

 

Wij maken dagelijks eindconsumenten blij via onze Meet & Montage Service. Deze dienst bieden we ook aan interieur professionals en projectbureaus. In overleg nemen we maten op en denken we mee over goede oplossingen voor jouw projecten. Daarbij werken we samen met veel mooie merken, zoals Designers Guild.

 

Dankzij onze efficiënte organisatie en online schaal kunnen we goede prijzen aanbieden, maar bij ons staan service en langdurige relaties op één. Naast gordijnen kunnen we bijna alle soorten raamdecoratie leveren, waaronder shutters, plissé gordijnen, rolgordijnen en houten jaloezieën. Zoek je één aanspreekpunt voor al je raamdecoratie projecten, neem dan vooral contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Spotify
  • Apple Music
  • TikTok
bottom of page