top of page

CLUBPARTNER

ETC Design Center

Experience Center

ETC Design Center

ETC Design Center is de ultieme bestemming voor interieurprofessionals. Met meer dan 120 showrooms en exposanten biedt het een overvloed aan inspiratie en vakmanschap van meer dan 500 merken, alles op één locatie. Registreer je voor een toegangspas en ontdek een wereld waar interieurinspiratie tot leven komt.

Contactpersoon

Ditte Kolijn

+31(0)648058714

Hoe kan je samenwerken met ons?

ETC Design Center is dé plek voor interieurprofessionals, waar maatwerk, persoonlijke aandacht en vakmanschap centraal staan en inspiratie tot leven komt. 

Met meer dan 500 toonaangevende merken, verspreid over 120 showrooms en een adembenemende oppervlakte van 15.000 vierkante meter, biedt ETC een uitgebreide diversiteit aan stijlen, trends en designs. Het is een unieke ervaring onder één dak. 

Of je nu op zoek bent naar exclusieve meubelstukken, verrassende decoratieve accenten, hoogwaardige verlichting of de nieuwste stoffen en materialen - ETC Design Center heeft het allemaal. Dit unieke centrum fungeert als een bron van ideeën en mogelijkheden, waardoor elke ruimte - van woning tot kantoor, hotel en jacht - kan worden getransformeerd tot een oase van luxe.

Het is de ontmoetingsplaats voor ontwerpers, stylisten, architecten en alle gepassioneerde experts in interieurdesign. Een bezoek aan ETC Design Center is een onmisbare ervaring om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, netwerken op te bouwen en een brede selectie aan hoogwaardige interieur- en exterieurproducten te verkennen.

Ben jij de interieurprofessional die op zoek is naar perfecte designs voor een project? Verken de mogelijkheden van ETC Design Center door je te registreren voor een toegangspas. We bring fine living to your world.

Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Spotify
  • Apple Music
  • TikTok
bottom of page