top of page

Dit zijn de gasten en onderwerpen in april voor De Interieur Club Podcast!

Nieuwe maand dus nieuwe gasten en onderwerpen in De Interieur Club Podcast. Volg onze podcast in je favoriete podcast app zodat je iedere week de nieuwe aflevering direct kan luisteren!


Veel interieurprofessionals zijn in april in Milaan te vinden! Op woensdag 17 april is onze netwerkborrel in het mooie paleis naast de Duomo in het Centrum van Milaan. Ben jij er nog bij tijdens Milaan Design Week? Onze netwerkborrel is bijna vol. Check hier of er nog kaartjes zijn!Dit zijn de gasten en onderwerpen in april voor De Interieur Club Podcast!


Maandag 1 april: Hoe start ik mijn eigen interieurbedrijf?

Personal Branding expert Olaf Korsten gaat in aflevering 121 in gesprek met Lotte en William van Studio Ruimtekr8. Zij zijn partners in het echte leven en zijn dit jaar samen een interieurbedrijf gestart. Lotte en William nemen jou mee in wat hun overwegingen en belangrijke keuzes zijn geweest in hun weg van het starten van Studio Ruimtekr8.Maandag 8 april: De toekomst van maatwerk in je interieurprojecten


Mark Timo gaat in gesprek met interieurbouwer Marcus Raat van Kobalt 5013 interieurbouw en Rodny Heemskerk de co-founder van Cutr. Welke uitdagingen zijn er in de interieurbouw en met maatwerk? Hoe kan Cutr deze oplossen? Maak kennis met Cutr de flexibele houtbewerking partner. Zij kunnen jouw interieurprojecten optimaliseren van ontwerp tot levering.


Maak jij veel gebruik van maatwerk in je interieurprojecten en wil je weten hoe dit sneller en beter zou kunnen? Luister dan naar aflevering 122 van De Interieur Club Podcast. Op maandag 8 april om 12.00 uur online op de bekende podcastkanalen!


Maandag 15 april: In 6 stappen een droomkeuken ontwerpen


De droomkeuken ontwerpen voor een klant! Waar moet je allemaal aan denken? Te gast bij Mark Timo zijn Laura Brokaar van MUGG. Kitchen en Saskia ten Cate van DecoLegno.


Jarenlang werkte Laura aan haar carrière bij HEMA, maar eind 2020 besloot Laura om haar baan in de e-commerce wereld op te zeggen en haar hart te volgen. Nu helpt zij haar klanten met het realiseren van hun droomkeuken! Saskia is al ruim 20 jaar werkzaam in de wereld van interieur en design. Haar brede ervaring zet zij sinds 2018 in voor het ontwikkelen van creatieve concepten die aansluiten bij de wereld van de klanten van DecoLegno.

In deze podcast bespreken Laura en Saskia de 6 stappen voor het ontwerpen van een keuken.


Maandag 22 april: Wat weet jij van interieur? Eva van de Ven gaat in gesprek met Roos Reedijk over kleur


Nieuwe podcastserie met tv stylist Eva van de Ven: Wat weet jij van interieur? In de eerste aflevering van deze driedelige podcastserie is Roos Reedijk te gast. In maart is het kennisspel voor interieurprofessionals en liefhebber, De Interieur Quiz, uitgebracht.


"Je merkt dat je kennis bestaat uit wat je hebt meegemaakt, wat je voor studie hebt gedaan, waar je interesses liggen en daarnaast wat je bijblijft. Dit is dan ook hetgeen wat aan de voorgrond zit. Maar net die andere feitjes en leuke weetjes willen wij je op deze speelse manier weer bijbrengen, net zoals ze bij ons weer een lampje hebben doen branden" aldus Eva.


In aflevering 124 van De Interieur Club Podcast gaan Eva en Roos in gesprek over kleur en geven ze tips over kleur toepasen in je interieur.


Maandag 29 april: Het marketingverhaal van fonQ

De laatste podcast van de maand gaat altijd over de marketing van je interieurbedrijf. In deze aflevering zijn Creative Director Femke Verheuvel en Brands Manager Jaleesa Sulman van fonQ te gast. Interieurbedrijf fonQ is de online winkel die helpt bij het inrichten van je huis. Gertrude gaat in gesprek over de marketing van dit interieurbedrijf.Wil jij aan de slag met je eigen merk ? In een aantal weken helpt Personal Brandig expert Olaf Korsten jou om je bedrijf en jezelf steviger neer te zetten! Kijk hier voor meer informatie.Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page