top of page

Rick Tegelaar, Liza Wassenaar en No Waste Chair winnen De Interieur Club Awards 2023!

Op vrijdag 15 december zijn De Interieur Club Awards 2023 uitgereikt op de uitverkochte netwerkborrel bij Table du Sud in Utrecht. De vakjury dit jaar bestaande uit Theo-Bert Pot, Eva van de Ven, Lorraine Dunkley en Mark Timo hebben in oktober per categorie de vier genomineerden bekend gemaakt. Heel de maand november is er door jullie flink gestemd. Bijna 2.500 stemmen hebben wij mogen ontvangen. De awards werden dit jaar gemaakt door Zoran Strijbosch.De winnaars van De Interieur Club Awards 2023!

Ieder jaar reikt De Interieur Club de Awards uit voor de interieurbranche op de laatste netwerkborrel van het jaar. Dit jaar in de drie categorieën interieurprofessional, interieurtalent en interieurproduct van het jaar. Hier kan je alles lezen over de winnaars van De Interieur Club Awards 2023.


Interieurprofessional van het jaar - Rick Tegelaar


De Arnhemse ontwerper Rick Tegelaar brengt industrie en interieur samen. Rick Tegelaar studeerde in 2011 cum laude af aan de productdesign afdeling van ArtEZ Arnhem. Sindsdien werkt hij zelfstandig vanuit zijn atelier en werkplaats in Arnhem. Gefascineerd door machines, toegewijd aan productontwerp en met een scherp oog voor esthetiek, is Rick in staat om verbluffende innovaties om te zetten in een commerciële realiteit.


Deze veelzijdige aanpak, samen met een gemeenschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel voor de circulaire economie, resulteert vaak in zinvolle samenwerkingen met de R&D- en Design-afdelingen van gerespecteerde internationale merken op het gebied van mode, retail, interieur

en productontwerp.


Interieurtalent van het jaar - Liza Wassenaar


Liza Wassenaar is stylist bij vtwonen. Haar stijl is warm en vol detail. Haar producties zijn verfijnd tot in de puntjes. Zo geeft zij ieder accessoire een eigen plekje en brengt daarmee leven in de styling.


In 2016 studeerde Liza af aan de Artemis Academie in Amsterdam in de richting styling. Ze ging na haar studie direct aan de slag bij vtwonen, eerst als stagiair, daarna als freelancer en tegenwoordig hoort zij bij het vaste team van stylisten. In korte tijd werd Liza al snel bekend als stylist bij vtwonen door het tv-programma Weer verliefd op je huis (elke zondagavond te zien op SBS6).


Interieurproduct van het jaar - No Waste Chair


De No Waste Chair is het afstudeerproject op het HMC van ontwerper Kees Dekkers. Dit jaar konden wij niet om de No Waste Chair heen, zelfs koningin Maxima heeft twee exemplaren gekocht.


Het uiteindelijke doel van de No Waste Chair is om gedragsverandering en een mooiere wereld te creëren. "Aan de No Waste Chair heb ik zo'n 7 a 8 maanden gewerkt. Voor de stoel heb ik veel tijd gestoken in het onderzoek, ik wilde iets doen met het recyclen van materialen. Ik vond dit een interessant proces. Ik dacht; hoe kan ik nou echt het verschil maken. Tijdens het onderzoek bedacht ik: al het afval wat we recyclen is al een keer met een gedachte ontworpen en gemaakt. Waarom gebruik ik de esthetiek en de schoonheid van deze producten niet in mijn ontwerp?"


Alle winaars en genomineerden van harte gefeliciteerd!

Iedereen die erbij was 15 december ontzettend veel dank voor de fantastische avond. Wil je er volgende keer (weer) bij zijn? Op vrijdag 1 maart is de volgende netwerkborrel voor de interieurbranche in Utrecht. Wacht dan niet te lang met het kopen van een kaartje want de kaartjes gaan hard! Op 20 december zullen wij alle foto's delen van de netwerkborrel en De Interieur Club Awards 2023. via onze nieuwsbrief.

Foto's: Marissa van RoonComentários


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page